PUST

Rune Trappaud Rønne tog fat i mig i 2019 og sagde jeg skulle være en del af et projekt som skulle gøre en forskel for en masse mennesker. Derfor stiftede han PUST – En forening for samtalegrupper. Derefter har der været fart på og siden da har jeg udviklet hjemmesiden, lavet brochurer, logo og banner.

PUST er en forening, som har til formål at hjælpe mennesker gennem svære livskriser. De udbyder samtalegrupper, hvor man er velkommen til at komme og dele sine tanker, men også lytte til andres historie.

OPGAVE

Ny visuel identitet

KATEGORI

Digitale løsninger, grafisk materiale

MATERIALE

Logo, Brochure, Hjemmeside

Pust logo
Pust logo kontrast

Peter er nysgerrig, ydmyg og går til opgaven med en stor ro og interesse. Han har skabt hele det grafiske univers hos PUST – en forening for samtalegrupper. Han har designet logo, hjemmeside, visitkort og brochurer, som i høj grad viser vores værdier. Det hele er skabt i et tæt samarbejde. Har du brug for en rigtig dygtig grafisk designer, så ring til Peter.”

Rune Trappaud Rønne
– Projektleder i PUST

Pust 3-fold brochure
Pust 3-fold brochure

Lad os arbejde sammen

FORTÆL MIG MERE OM DIT PROJEKT

Du er velkommen til at skrive til mig på pb@bjoernestaddesign.dk eller bruge formularen nedenunder – Jeg vender hurtigst muligt tilbage.